Längtan efter sommar och sol

sommar vid havet

Nu tinar snön och marken är sjukligt blöt. Tidigare under veckan har jag varit ute och dikat så att smältvattnet kan rinna undan. Jag finner en ro i att göra det. Se på när vattnet hittar nya vägar. Peta undan lite så att flödet får ny fart. Och på vår tomt behövs det verkligen. Den är rena lervällingen!

Kreativiteten sprutar på som vanligt. Jag har köpt tvålmassa och gjort tvålar. Sen köpte jag grejer och gjorde egen olivtvål från grunden. Den står nu och ska torka i 4 veckor. Sen köpte jag oljor och grejer för att göra egna krämer och så har jag börjat virka på ett par skor….. ja ni hör ju… jag håller på med allt på en gång. Och så kom jag på att jag skulle skrivit en text till en låt inför morgondagens rep. Det har jag helt glömt bort.

Planering…. ja det vet jag knappt vad det är tror jag…..Eller jo, det vet jag ju. Jag gör ju dagens måsten och sånt som står uppskrivet i kalendern, men det där andra, det roliga, det pysslar jag med däremellan och ena dagen har jag lust med en sak, och den andra, något annat. Det är väl bara att inse att det är sådan man är. Men jag gillar det inte för det blir saker överallt. Det är tur att jag ska börja jobba i maj för då hinner jag inte rota med så mycket! Och inte hinner jag youtuba fram någon ny hobby heller!

Ha det gott i vårsolen!

K

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *