Rocka loss på långfredagen

sångtext

Gig på långfredagen

Ja, då var det dags för nypremiär med hårdrocksbandet Session, på långfredagen. Äntligen, säger jag bara! Det ska bli hur kul som helst! Hoppas det kommer mycket folk. Vi är ju helt okända utom för de närmast sörjande så vår fanclub är inte så stor. Vi gör ju egen musik så vi kanske inte drar lika mycket folk som ett coverband, men ibland kan det vara en frisk fläkt med något nytt också. Vi spelar snäll hårdrock, du vet, sådan där melodiös 80-talsrock. Fast vi har inga pudelfrissor, men två långhåriga snubbar dock.

Vi har ju fått en ny bassist så vi har repat in honom under vintern. Vi har jobbat mycket med tempon och arrangemangen. Jag försöker dra mitt strå till stacken genom att plugga in mina vackra, handskrivna texter. Väldigt kladdiga, med överstrykningar och barnteckningar på! Jag vet, inte särskilt proffsigt kan tyckas, men jag har ju lite problem med minnet och använder dem mer som bildminnen för att komma ihåg vart det är intro, verser, solon mm. Grabbarna i bandet har fått fina datautskrifter, men jag hittar inte lika lätt i dem, så jag kör med mina utkast.

Jag hoppas publiken tycker om vår musik och att de köper den sedan när vi gjort vår platta. Vi har några låtar till som ska repas in och en massa stämsång som ska till, sedan hoppas jag att det blir inspelning.

Nu får du hålla tummarna för mig på fredagen för jag är skitnervös att jag ska glömma både text och turer! Det är inte alls samma att stå på scen, som att öva i replokalen inte!

K

2 reaktion på “Rocka loss på långfredagen

    • Det gick jättebra och vi spelade på ett ställe som heter Annies Kabyss i Torsby. Vi finns på Facebook, sessionsweden, heter vi där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *