Snurrigt värre

Jöjje mig vad snurrigt livet varit de senaste veckorna! Jag har äntligen gjort min operation, så nu har jag två bröst igen. Och det blev nästan lika jobbigt som förra gången jag opererade mig. Jag tål ju inte narkos. Och medlen mot illamående hjälpte inte ett dugg. Och spydde gjorde jag. Så in i bängen. Ingenting fick jag behålla. Varken vatten eller värktabletter. Till slut fick jag alvedon i dropp för att jag inte skulle plågas ihjäl. Efter det fick jag vanligt dropp och då vände det till slut. Vilken pers!

Men narkosen satt i lite längre denna gång, 8-9 dagar tog det innan yrseln släppte. När jag låg där och spydde ångrade jag operationen minst sjuttioelva gånger, men nu är det gjort! Och resultatet ser bättre ut än vad jag väntat mig. Visst, jag har ingen bröstvårta och ett långt ärr, men det syns ju inte om man har bh på. Och det ska bli så skönt att slippa och hålla på att krångla med protes, bh och bikini.

Väl hemma blev det lite stressigt med födelsedagskalas, vila och dålig sömn, och så skulle jag på två anställningsintervjuer också…. Herregud, yr i mössan och värktabletter….men det gick det med.

Eftersom jag inte får lyfta armen högt eller bära något så kom kreativiteten igång… Jag plockade fram mina pärlor och kom på att det var länge sedan jag gjorde spike-örhängen, så det blev det några stycken, och det liksom spred ringar på vattnet så det blev halsband och armband gjorda också!

spike örhängen memorywire

Dessutom spelade jag in en tutorial på hur jag gör mina örhängen och laddade upp den på Youtube. Videon hittar du här. Jag gjorde den i en tagning och på engelska för att jag kan inte redigera video och jag vill att andra nationer ska förstå.

Videon är inte proffsigt gjord på något sätt, men den var rolig att göra och det är det som är huvudsaken! Att det faktiskt är roligt!

K

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *