Att göra egna smycken

egna smycken

Det här med att göra egna smycken

Idag är det en sådan där ”trött-dag”. En sådan dag när man helst vill ligga under täcket och mysa hela dagen. Jag har lust att göra lite nya smycken, men orkar inte riktigt ta tag i det idag, eftersom vi har varit vakna flera gånger under natten. Istället har jag tittat igenom lite gamla bilder på smycken som jag gjort och plockat ihop ett litet collage för dig att titta på.

Det är inga märkvärdiga smycken men omtyckta ändå, eftersom alla är sålda. Jag har planer på att försöka sälja ut lite från mitt ”lager” så jag kan göra lite nya grejer. Det blir lätt många armband och örhängen som man aldrig använder och då är det bättre att någon annan får nytta av dem, än att de ska ligga i zip-påsar i en låda, bortglömda i ett skåp.

Om du tittar på bilden så längst ner till höger är det en bild på en rosa ring. Den där rosen skulle jag vilja gjuta fler av och sätta i öglor så att jag kan använda dem till armband och halsband också. Frågan är om jag kommer ihåg hur man gör dem! Det är jättelänge sedan jag och min kompis gjöt dessa rosor, säkert 2-3 år skulle jag tro! Det svåraste med dom är att blanda till färgen rätt. Ha, ha! Det blir gärna konstiga kulörer kan jag lova! Men roligt är det i alla fall.

K

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *